Als je bij Taste Art inschrijft voor een (sport)activiteit, ben je akkoord met de algemene voorwaarden. Op deze pagina vind je steeds de laatste versie van de algemene voorwaarden terug

 

 

 


Inschrijvingsgeld:

Bij elke activiteit staat de prijs vermeld. Als je niet op tijd betaalt, mag je kind niet meer doen. Als je een probleem hebt met het betalen van het inschrijvingsgeld, bel ons dan of stuur een e-mail. We zoeken samen naar een oplossing. Zo kan je kind wel blijven meedoen. Als je later start, krijg je een korting. Hiervoor verwijzen we u door naar onze pagina over later instappen.

U betaald steeds eenmalig per jaar een bijdrage van €5,00 voor het lidgeld.

Wanneer en hoe inschrijven?:

1. Schrijf je in via deze website door te klikken op ‘Inschrijven‘.

2. Via de inschrijvingsformulieren die worden uitgedeeld op school.

Belangrijk:

- Inschrijvingen zijn op volgorde (Probeer zeker zo snel mogelijk in te schrijven, want sommige groepen zijn snel volzet)

- Als er geen plaats meer is in een (sport)groep kom je op een wachtlijst. Wij bellen jou of sturen je een e-mail als er een plaats vrijkomt in de sportgroep.

- Je schrijft altijd in voor 1 schooljaar. Je moet dus elk jaar opnieuw inschrijven.

- Je ontvangt een factuur. Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging hiervan dat de inschrijving definitief is.

Verzekeringen:

Als je bent ingeschreven, ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.
Vraag bij een ongeval tijdens de sportactiviteit een verzekeringsformulier aan je lesgever of per mail (info@tasteart.be) of je kan dit terugvinden op de website. 

Proefles:

We organiseren telkens bij de start van de eigenlijke lessenreeks een proefles dat helemaal gratis is. Indien u nog twijfelt en wenst dat uw kind hieraan deelneemt laat u dit weten per email naar info@tasteart.be met de vermelding van uw contactgevens en de gegevens van uw kind.

Een inschrijving annuleren:

Als je kind toch niet (meer) wil gaan sporten of een andere activiteit volgen, moet je de inschrijving schriftelijk annuleren, ook als je nog niet betaald hebt. Doe dit snel, want anders betaal je annulatiekosten.

Je kan de inschrijving op 2 manieren annuleren:

- Stuur een e-mail naar info@tasteart.be

- Stuur een brief naar het Taste Art-secretariaat (Pastoor Baeyensstraat 3,2600 Berchem)
-> Je krijgt van ons altijd een antwoord dat we je annulatie goed hebben ontvangen. Alle informatie over de annulatiekosten vind je terug op onze pagina ‘annulatie’.

Stopzetting van een sportactiviteit:

Als er te weinig kinderen zijn ingeschreven voor een activiteit, kan de activiteit worden stopgezet. Als je al betaald hebt, krijg je het inschrijvingsgeld terug of kan je voor een andere activiteit inschrijven.

Afgelasting van een les:

Als een les wordt afgelast (bijvoorbeeld door ziekte van de lesgever), proberen wij een extra les te organiseren. Dat lukt helaas niet altijd. Je krijgt voor de gemiste les geen vergoeding. Bij overmacht halen we geen lessen in.

Kledij en materiaal:

Je kind heeft sportieve kledij (geen jeans!) nodig voor een sportactiviteit (indien het een andere activiteit is kan dit eventueel wel in schoolkleren). Als de sportactiviteit binnen doorgaat in een sporthal of turnzaal, mag je enkel sportschoenen of turnpantoffels dragen die geen sporen nalaten op de vloer. Ook schoenen die je buiten draagt, mag je niet dragen. Als de sportactiviteit buiten doorgaat, draag dan sportieve kledij aangepast aan het weer (bijvoorbeeld bij regen een regenjas, als het koud is handschoenen, enz.). Tijdens de activiteiten kan je gratis gebruik maken van materiaal van Taste Art. Als het gebruik niet gratis is, staat dit bij “Extra”. Als je sportmateriaal stuk maakt, zal je dit ook moeten betalen.

Sportief gedrag en fair-play:

Taste Art vindt sportief gedrag, respect en fair-play heel belangrijk. Dat is niet alleen belangrijk voor de kinderen, maar ook voor de ouders en lesgevers. Je mag niet meer komen sporten bij Taste Art als:

- Je betrapt wordt op diefstal, het gebruik van alcohol, drugs of doping

- Je iemand pest

- Je elke week de les verstoort

- Je racistische of discriminerende opmerkingen maakt (onze volledige gedragscode kan je vinden op de pagina ‘gedragscode’)

Diefstal:

Neem nooit je GSM, mp3-speler of andere dure zaken mee naar de activiteit. Als je dat toch doet en iemand steelt het, ben jij zelf verantwoordelijk, Taste Art niet.

Foto‘s en video’s tijdens de (sport) activiteiten:

Als je deelneemt aan een activiteit van Taste Art, ga je ermee akkoord dat de foto’s en video’s die we maken tijdens de activiteiten, gebruikt worden voor de promotie van Taste Art. Zelf mag je geen foto’s of video’s maken tijdens de activiteit zonder toestemming van de ouders van de andere kinderen, de lesgever en de verantwoordelijke van de (sport)infrastructuur.

Taalvaardigheid:

Als je kind is ingeschreven in één van onze activiteiten, moet je kind Nederlands begrijpen. Dit is belangrijk voor de veiligheid.

Nieuwsbrief:

Als je bent ingeschreven bij Taste Art, ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief via e-mail. In deze nieuwsbrief kan je lezen over onze activiteiten tijdens de schoolvakanties, evenementen, enz. Je kan je altijd uitschrijven voor deze nieuwsbrief , hiervoor dien je een mail te sturen naar: info@tasteart.be

Communicatie:

Taste Art communiceert veel via mail of Twizzit, bijvoorbeeld als er een les niet kan doorgaan of je het inschrijvingsgeld nog niet betaalde.

Als je bij Taste Art inschrijft voor een (sport)activiteit, ben je akkoord met de algemene voorwaarden. Op deze website www.tasteart.be vind je steeds de laatste versie van de algemene voorwaarden terug.