Waarom een workshop kiezen bij Taste Art? 

Heb je zin om een nieuwe activiteit uit te proberen of een leuk nieuw spel te leren kennen? 
Aazel dan zeker niet om eens verder te kijken op deze pagina! 

Workshop: FUN MET TAAL
-> Tijdens een sportieve en actieve les gaan we de kinderen door middel van verschillende spreek-, doe- en luisteropdrachten op een speelse manier hun taalontwikkeling verder stimuleren.

Workshop: KINDERYOGA
-> Bij deze workshop brengen we de kinderen volledig tot rust. We werken vanuit een verhaal waarbij de kinderen kennis gaan maken met verschillende yogahoudingen. 

Workshop: MUSIC AND MORE
-> Een fijne muzische beleving. De kinderen gaan verschillende dansjes leren en kennismaken met allerhande instrumenten. Instrumenten dat de kinderen kennen maar evenzeer met exotischere instrumenten waaruit geweldige geluiden komen. Een onderdompeling in de muziekale wereld. 

Workshop: MAXI GAMES
-> Al de leuke en gekende spelletjes, maar dan in het groot, XL formaat. Vier op een rij, domino, ringwerpen, jenga,... alles kan aan bod komen tijdens de maxi games.

Workshop: CAPOEIRA
-> Een gevechtsdans uit Brazilië. Bewegen, dansen, zingen, muziekinstrumenten en een gepassioneerde lesgever uit Brazilië. Meer is er niet nodig om hiervan een geweldige activiteit te maken waarin elk kind zich enorm kan uitleven. 

Workshop: NEW GAMES
-> Al ooit gehoord van bumball, kan jam, kinball of bounceball? Dit is de kans om deze geweldige en nieuwe sporten te ontdekken!